About Reen

Sedikit sebanyak tentang tuan empunya blog Reenri. Nama panggilan ialah Reen, berumur 27 tahun. Reen dilahirkan di Hospital Besar Kuala Lumpur dan membesar di Ampang. Lahir pada 30 Ogos 1989 dan telah berkahwin. Anak sulung dari 5 beradik yang cantik dan hensem. Erkkkkk... Hihihi ;p

Pekerjaan Reen adalah blogger sepenuh masa a.k.a suri rumah. Blog ini telah di tubuhkan pada tahun 2015 dengan bertujuan untuk berkongsi sebarang ilmu yang bermafaat kepada bloggers dan pelawat yang berkunjung di blog Reenri. Lebih-lebih lagi berkenaan cara untuk edit blog dan design.  

Serta menjadikan blog ini sebagai diary Reen memandangkan Reen ni seorang pelupa. Salah satu kesan sampingan dari sakit Hyperthyroid. In sya Allah, akan datang Reen akan buat satu entry tentang Thyroid. 

Reen seorang yang terperinci dalam menentukan sesuatu yang penting bagi Reen. Seperti blog ini, Reen akan pastikan ianya sebuah blog yang kemas, sedap mata memandang untuk anda, blog yang mudah mesra dan mudah untuk navigate,  info dan tips berguna untuk anda dan banyak lagi.

Seorang yang minat membaca, tidak kisah samaada novel, cerpen, Islam, motivasi dan apa jua bahan bacaan asalkan ianya memberi faedah yang bermanfaat untuk Reen. Nak tahu nama penuh Reen? Klik sini.

4 comments:

  1. Salam Reen. Sukalah layout blog ni. :)

    ReplyDelete
  2. Apeni kenapa tak nampak macam berumur 27 tahun punnnnn muda je nampak T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh. Hahhaaa gambar dalam entry ni memang nampak muda sebab gambar lama. Gambar kat homepage baru gambar paling latest. :p

      Delete