Pageview Tak Normal

Assalamua'laikum.. Hi!

Rindunyaaaaaaa Reen dengan kawan-kawan bloggers Reen dan visitors blog Reenri...! Rasa macam nak hug dan kiss uollsss! Lama dah Reen tidak bersiaran. Ada beberapa urusan peribadi yang Reen perlu selesaikan.

Ianya penentu masa depan Reen dan permulaan hidup baru Reen.. In sya Allah.. Agar segalanya di permudahkan oleh Allah. Eceh ceh.. Macam suspen je kan.

Merujuk kepada tajuk entry ini, hari ni entah kenapa tergerak hati Reen untuk tengok pageview blog. Bila klik stats, taraaaaaaaa! Pageview semalam 3,739. Macam tak percaya pun ada..

Reen pun klik refresh dua, tiga kali dan nombor yang masih sama. Reen ingatkan Reen bermimpi sebab kebetulan baru bangun tidur. Hehehe Ke atau.. Google yang bermimpi bagi Reen pageview banyak tu (berfikir sambil gosok dagu).

Pageview Tak Normal

Pageview tertinggi Reen pernah dapat.. Papepun, alhamdulillah.. Ianya seolah-oleh tiupan semangat dari Allah untuk Reen aktif berblogging semula. Kan kan? :)

28 comments:

  1. wahh banyak tu reen.. Tahniah.. :)

    ReplyDelete
  2. Waa.. Best3. Baru nk start blogging jgk ni. Tp kwn2ama mmg semua dah tenggelam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe biasa la tu.. Masing2 sibuk dengan urusan tersendiri sehingga tidak cukup masa untuk berblogging..

      Delete
  3. Itulah jangan tinggal lama2reen ..hiii kita orang pon rindu kat reen

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Terima kasih! Sama2 kita keep it up :D

      Delete
  5. wahh..banyaknya reen...hehe...ledKan pageview..irda so far xpernah lagi cecah 1000 pun..huhu apa2pun tahniah..wah saspen masa depan?reen apply keje ke..hehe..ke sambung study..amboi pepandai je irda ni kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. In sya Allah.. Akan datang tentu Irda akan dapat juga pageview lebih dari 1k..

      Masa depan untuk mencari kerja.. Uruskan lesen kereta dan lain2 lagi.. Heeeee :p

      Delete
  6. Rindu kak reen :D Kembalilahhh aktif

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa ayat mai.. Kembalilah. Hahahaa in sya Allah akan kembali aktif.. Buat masa ni nak up entry terbaru tu kurang sikit.

      Tapi.. Terjah blog akan aktif. Terjah blog senang.. Hanya perlu kacaw ketenteraman blog bloggers dengan komen2 akak.. Heheee

      Delete
  7. pernah jg alami perkara yg sm hehehe trs jd bersemangat nk berblog ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heeee betul tu. Kadang pageview juga memainkan peranan membuatkan kita bersemangat untuk berblog..

      Delete
  8. Tahniah Reen.... memangkan Reen, bila tengok pageview banyak macam tu tetiba pulak semangat kita datang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kak hainom.. Buat kite rasa horeeeee! :p

      Delete
  9. banyak tu kak reen. hehe. tahniah akak.. <3

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Banyak sekejap je.. Untuk 1 hari hahaha

      Delete
  11. wow..tahniah kak reen! keep it up on blogging!

    ReplyDelete
    Replies
    1. In sya Allah.. Terima kasih mas.. Kita sama2 keep it up. :D

      Delete
  12. Bnyknye ! Alhamdulillah. Mek tk view lg tahun ni cam mane rupenya blog mek. Hihi

    ReplyDelete