Pemenang Hadiah Blogspot Template Dari Reenri.Com

Assalamua'laikum.. Hi!

Alhamdulillah.. akhirnya telah tiba waktu yang ditunggu-tunggu. Reen sebenarnya ada suprise untuk pemenang. Reen akan add lagi beberapa template untuk dipilih.. Berapa template agaknya ya? Rahsia. ;p




Sebelum itu, Reen akan terangkan cara pembahagian template ya. Mengikut entry Hadiah Blogspot Template Dari Reenri.Com, Reen hanya beritahu 5 jenis template. Tetapi.. memandangkan ramai yang ingin memilih template Espelette, jadi Reen telah menambah beberapa template lagi.

Begini.. Pemenang pertama, akan diberikan keutamaan untuk memilih 5 template + template tambahan terlebih dahulu. Selepas pemenang pertama memilih, Reen akan info pemenang ke dua pula template yang masih available untuk dipilih termasuk template tambahan.

Kemudian di ikuti pemenang ketiga dan hingga ke lima. Agak-agak.. siapakah pemenangnya ya? Jeng jereng.......!!! Jom tegok video untuk tahu siapakah pemenang dengan menggunakan random.org.




Pemenang pertama;

Zie Azi


Pemenang kedua;

Ahmad Hasif


Pemenang ketiga;

Nazliana


Pemenang keempat;

Nik Ainaa


Pemenang kelima;

Noor Maizan



Tahniah ya kepada semua peserta yang berjaya memenangi tempat pertama hingga kelima. Untuk kawan-kawan yang lain, in sya Allah ada rezeki lagi Reen akan buat giveaway. Nantikan giveaway dari Reen akan datang. 

Kepada pemenang, sila email Reen di [email protected] untuk memilih dan dapatkan attachment template. Email Reen dengan tajuk Pemenang Hadiah Blogspot Template | Zie Azi (letak nama korang seperti yang tertera di atas ya).

Reen akan balas mengikut turutan. Setelah selesai pemenang pertama, baru Reen akan balas email pemenang kedua dan seterusnya.

Untuk pemenang yang tidak balas email dalam masa 3 hari, Reen akan terus skip kepada pemenang seterusnya untuk memilih template.

Terima kasih semua :)

36 comments:

  1. wah tahniah kepada pemenang....rasa kenal sorang saja dalam semua pemenang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi abang arz.. Jemput2 singgah blog mereka berkenalan. :p

      Delete
  2. tahniah kpd pemenang..nanti boleh terjah blog pemenang2 ni..nak tengok template baru..

    ReplyDelete
  3. wah tahniah pada pemenang.. lepas ni boleh tukar template baru.. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup.. Betul. Cuma nak tukar template baru, kena mengambil masa juga. Nasib baik ada instruction cara untuk install template..

      Delete
  4. Waaahhh!! bestnya
    Tahniah buat semua yg berjaya:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi alhamdulillah kak.. Rezeki mereka.. Dapat menang template blog..

      Delete
  5. Xde rezeki nak menang lagi. Huu.

    Tahniahh mai..tahniah smua pemenang. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas ni reen dah tak buat giveaway template.. Dah tak ada template nak diberi. Hihihi sekarang reen memang dah jatuh hati gn template yang reen guna skrg.. Jadi memang reen akan guna dalam jangkamasa yang sangat lama. In sya Allah..

      Delete
  6. yahooo..tak sia2 singgah pagi2..
    dah lama idamkan template bawuuuuuu..toce

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa reen dah dapat email zie.. Tahniah!

      Delete
  7. Wahhh tahniah semua :) Pasti cantik blog pemenang nanti :D

    ReplyDelete
  8. Tahniah untuk semua pemenang :))))...

    ReplyDelete
  9. Tahniah kpd yg menang, yg menang tu rajin sebenarnya.;)

    ReplyDelete
  10. Thank you Unni tlg chat mai bgtahu pasal mai menang,hihi masih stuck kt kl tak boleh balik kmpg lg, lama x blogwalking,thanks cik renex n swmua yg wish.

    last but not least, hihi, thank you kak reen, awesomelahhh giveaway ni...mai dh email. 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah.. Mai kat kl ke sekarang ni? Akak baru tau.. Ish ish ish. Dah reply email :p

      Sama2 dik..

      Delete
  11. Tahniah! kepada semua pemenang.
    Yang tak menang cuba lagi ;-)
    Eh! macam GA Mrs. A pulak geh!ngeh!ngeh!

    ReplyDelete
  12. Terima kasih reen..
    dh emel dah.. :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah kpd pemenang. Lepas ni nampaknya blog memasing dah bertukar templete barulah kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dorg nak tukar kak.. Sbb nak tukar template ni penat sikit.. Nak kena edit itu dan ini.. Adeh

      Delete