Juala Gudang Penghabisan Stock, 95%..! Jom Pergi.

Juala Gudang Penghabisan Stock mulai 21 - 30 Oktober 2016 di Tingkat 2, Wisma Minlon, Lebuhraya Sungai Besi & Batu 12, 43300 Seri Kembangan, Selangor.

Jualan barang kegunaan harian, pakaian berjenama juga ada! Seperti Hush Puppies, Levis, Adidas, Zara, Nike, Disney dan banyak lagi. Diskaun sebanyak 95%!

Bukan selalu ada event penghabisan stock sebegini dengan kadar harga yang murah. Cuma, sebelum pergi.. Kena buat budget dulu. Risau nanti, terlebih berbelanja. :p

Sumber maklumat dan gambar klik sini.

Juala Gudang Penghabisan Stock, 95%..! Jom Pergi.

Juala Gudang Penghabisan Stock, 95%..! Jom Pergi.

Juala Gudang Penghabisan Stock, 95%..! Jom Pergi.

16 comments:

  1. Replies
    1. Hihihi yang dekat ni pun tak pergi lagi..

      Delete
  2. Ooo di minlon macy.. Boleh tahan jauh juga ni.. Hehe.. Nice info sharing reen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Reen tak pernah pergi Minlon.. Kena guna gps kalau nak g. Kui kui kui

      Delete
  3. wow. ada lagi ke ni? kita tau tempat ni kat mana

    ReplyDelete
  4. ni yang syok duduk selangor ,bnyk betul jualan gudang, kami yg jauh putih mata je tengok.hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi yang duduk Selangor pun tak dapat pergi dik..

      Delete
  5. wahhh rambang mata kalau macam ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa kena bawak budget duit ckup2. Cards semua simpan kat rumah. ;p

      Delete
  6. mak aiii jauh nyaa.. kat seberang :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Unni.. Sangat jauh. Unni seberang kat mana tu..?

      Delete
  7. Waa... sehingga 30 Oktober.
    Nampak semua macam kehendak jer... tu pada Mrs. A.
    Huhuuu rumah kecik dah penuh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aa kak.. Hihihi sama lah kita. Rumah kecik dan dah penuh..

      Delete
  8. alamak dah lepas rugi tak follow blog cik REEN JOHARI awal2 hehehe..apapun salam perkenalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi xpe. Mana tau esok lusa ada lagi jualan gini.. Lagi2 dah nak end year. Banyak sale untuk habiskan stock dan untuk dptkan target sale.

      Dan.. Salam perkenalan juga :)

      Delete