Idea Moden Untuk Design Kad Jemputan Kahwin

Assalamua'laikum..

Hi..!

Tentu ada yang terfikir design yang macam mana untuk dijadikan sebagai kad jemputan kahwin. Jom lihat beberapa idea moden untuk design kad jemputan kahwin dan ada sesetengah design dibawah anda boleh DIY sendiri!

Idea Moden Untuk Design Kad Jemputan Kahwin
Idea Moden Untuk Design Kad Jemputan Kahwin

Idea Moden Untuk Design Kad Jemputan Kahwin

Idea Moden Untuk Design Kad Jemputan Kahwin

Idea Moden Untuk Design Kad Jemputan Kahwin

Idea Moden Untuk Design Kad Jemputan Kahwin

Idea Moden Untuk Design Kad Jemputan Kahwin

Idea Moden Untuk Design Kad Jemputan Kahwin

Idea Moden Untuk Design Kad Jemputan Kahwin

Idea Moden Untuk Design Kad Jemputan Kahwin

Idea Moden Untuk Design Kad Jemputan Kahwin

Idea Moden Untuk Design Kad Jemputan Kahwin

Idea Moden Untuk Design Kad Jemputan Kahwin

Idea Moden Untuk Design Kad Jemputan Kahwin

Idea Moden Untuk Design Kad Jemputan Kahwin

Idea Moden Untuk Design Kad Jemputan Kahwin

Idea Moden Untuk Design Kad Jemputan Kahwin

Idea Moden Untuk Design Kad Jemputan Kahwin

Idea Moden Untuk Design Kad Jemputan Kahwin

Idea Moden Untuk Design Kad Jemputan Kahwin

Idea Moden Untuk Design Kad Jemputan Kahwin

Idea Moden Untuk Design Kad Jemputan Kahwin

Idea Moden Untuk Design Kad Jemputan Kahwin

Idea Moden Untuk Design Kad Jemputan Kahwin

12 comments:

  1. Semua ada lace! Cantik!! Dulu masa khwin, order je. Hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Reen punya suami design sendiri.. Hihihi

      Delete
  2. lawa.. tapi tak kreatif nk buat reen --'

    ReplyDelete
  3. Cantik design kad kawen sekarang kann Reen..
    Kena ada skill & creativity ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup! Macam-macam design dan cantik.. Hihihi kalau ada skill dan creativity, DIY apa pun in sya Allah nampak cantik

      Delete
  4. cantiknyaa. ada lace. comel comel je.. hehe
    sekarang semua pakat jemput dalam ws , fb je, hahaha, post gambar je kan. dah tak merasa kad kad jemputan mewah2 macam ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaaa sangat comel. Yup.. Banyak snap gambar jemputan kemudian sent melalui media social, chat..

      Delete
  5. cntiknya! sy suka designnya bnyk yg simple..ehem2..terpndng msa dpn lg..ahaks~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaaa Rancang dulu ya design kad yang macam mana nak.. :p

      Delete
  6. reennnnn~ tgk gambar2 kad kahwin nie rasa mcm nak repeat je wedding nadia hahaha...nak tempah kad baru .tapi kahwin dgn orng yang sama lah jugak =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa Reen pula terfikir kenapa la tak dapat idea design ni dari awal. Kad jemputan Reen sangat simple. ;p

      Delete