Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my

Assalamua'laikum..

Hi..!

Jom ramai-ramai join contest ni. Sebab apa Reen suggest untuk join? Sebabnya..

Pemenang pertama →  RM10 + Bloglist 50 Hari.

Pemenang kedua     →  RM10 + Bloglist Selama 30 Hari.

Pemenang ketiga     →  RM10 + Bloglist Selama 10 Hari.

Untuk pemenang tempat ke-4 hingga ke-10 → Hadiah Template Blogger (klik banner untuk tengok template)

Manalah tahu kan, rezeki anda diluar sana dapat tempat pertama, fuh! Seronok! Sebab nama blog anda dalam bloglist Hasif selama 50 hari. Reen ulangi, 50 hari!!!!


Hasif.. entry Reen sempena Merdeka, cuma satu je.

MERDEKA..! MERDEKA..! MERDEKA..!

Ok.. Habis. Heeeeeeeeeeee ;D

23 comments:

  1. Semoga awak berjaya dalam pemilihan...=)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum terima kasih kerana memenuhi syarat yg diperlukan..
    Senarai peserta telah dibuat selamat membuat sesi berkenalan dengan blogger lain.. :)

    Senarai Peserta ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana menganjurkan contest.. :)

      Delete
    2. sama-sama :) semoga berjaya yer..

      Delete
  3. Semoga berjaya..singgah dr segmen sama http://www.elihjapahar.com/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    ReplyDelete
  4. Salam singgah blogwalking dri sgmen yg sma sis.Good luck!

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum & Salam Sejahtera..

    Sementara tunggu hari tamat giveaway ni jom blogwalking dulu blog peserta lain sambil2 baca artikle mengenai kemerdekaan yang mungkin dapat menaikkan semangat patriotik kita ni.. hehe..

    Senarai Peserta Giveaway Tunai RM30

    ReplyDelete
  6. Good luck.. Cikla singgah dr segmen sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama :D
    http://mellyacrayola.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. salam

    saya join juga

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    ReplyDelete
  9. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  10. Terima kasih kerana sudi menyertai giveaway ini..

    Senarai Pemenang Giveaway Tunai RM30

    ReplyDelete