Design Assalamua'laikum Percuma!

Assalamua'laikum..

Hi..!

Jom tengok design Assalamua'laikum percuma ni. Ada banyak pilihan.. kot berkenan dihati, boleh je ambil. Sila, sila.. Jangan malu-malu, jangan segan-segan.

Yang Reen bagi ni kena crop sendiri, terpulang nak guna Paints atau apa-apa aplikasi yang memudahkan anda. Tapi.. Kalau nak yang transparent background, boleh email Reen kat [email protected]

Kalau nak warna lain pun boleh.. In sya Allah, bila ada kelapangan.. Reen akan design yang ada frame, rama-rama, daun atau apa-apa yang Reen boleh design.

Batch ni Reen letak sekali gus sebab banyak sangat, tak larat Reen ni save satu.. satu dan upload satu.. satu. Ok..! Jemput pilih...!


20 comments:

  1. Rajinnya reen. Lawa lawa semuanya 😍

    ReplyDelete
  2. lawa :) header blog mek cam mane reen? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jp g reen email mek ya. Lepas dinner.. Hihihi

      Delete
  3. Replies
    1. Terima kasih Hasif.. Simple je yang reen mampu buat..

      Delete
  4. Assalamualaikum reen buat ni yer..
    Waalaikumussalam yusrina jawab jer laa.. Heheh
    Good job sis and keep it up

    ReplyDelete
  5. Masa mula mula berblog dulu rajin jugak buh macam macam kat blog....la ni dah lama tak buat benda benda sunat tu. Mana yg wajib je ahkak dahulukan Reen hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaaa reen pun hanya typing.. Xrajin nak letak gambar. ;p

      Delete