Cadangan Untuk Hiasan Meja Harijadi Anak-Anak

Assalamua'laikum..

Hi..!

Majlis harijadi anak hampir tiba? Sedang merancang untuk buat majlis harijadi untuk anak? Terfikir untuk buat majlis harijadi anak tetapi tiada idea untuk tema dan hiasan? Jom lihat beberapa cadangan untuk hiasan meja harijadi anak-anak.

Source : http://www.100layercakelet.com/

Source : http://www.arrowandlaceblog.com/ 

Source : http://undercoverhostess.com/

Source : http://karaspartyideas.com/

Source : http://catchmyparty.com/

Source : http://www.100layercakelet.com/

Source : http://tellloveandparty.com/

Source : http://karaspartyideas.com/

Source : http://blog.hwtm.com/

Source : http://littlebigco.blogspot.my/

Source : http://catchmyparty.com/

Source : http://southernbluecelebrations.blogspot.my/

Source : http://karaspartyideas.com/

15 comments:

  1. Cantiknya...rmbang mata nk pilih mcm mana

    ReplyDelete
  2. biasanya klu konsep katun2 ni menarik jugak yakk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa btul. Utk anak-anak kalau konsep katun memang dorg suka

      Delete
  3. Sukalah tengok deko deko cenggitu. Tapi tu makanan dia tak banyak Reen boleh buat cenggitu, kalau style bezday kita ni bakal haru biru jadinya dengan sambal jatuh atas meja lagi hihi

    ReplyDelete
  4. nice and simple... bukan takat anak2, mak apak dia pun boleh..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa buat utk mak apak rasa cm pelik sikit hahahaaa

      Delete
  5. Boleh la..anak tarak anak sedara ad la..hihi

    ReplyDelete
  6. ni anak nk msuk setahun hjung tahun ni. cam mano agaknya decorations --'

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi deco je seboleh yang mungkin.. Anak suka je lebih-lebih lagi bila tengok kek dengan lilin yang bernyala..

      Delete
    2. Jika ingin mengadakan parti hari jadi untuk kanak-kanak, saya cadangkan supaya mengupah badut sebagai aktiviti sampingan selain daripada makan dan dan membuka hadiah.

      Untuk mendapatkan info mengenai badut di Malaysia, anda boleh ke link :

      https://www.lookp.com/malaysia/clown

      Pasti kehadiran badut mampu mengamatkan suasana parti hari jadi anak kecil anda.

      Delete