Bercuti

Assalamua'laikum..

Hi...!

Terasa macam lama dah tak update blog. Rindu blogwalking.. Reen sebenarnya akan sepi buat sementara waktu sebab esok.. Reen akan bertolak bercuti ke Pulau Perhentian.


Reen masih tak pasti berapa hari Reen akan bercuti di Pulau Perhentian. Tak sabar rasanya nak jumpa abe pojaan hati Reen. Oh abe penyu.. Masa pergi Pulau Redang tak dapat kita berdating, bayang abe penyu pun Reen tak jumpa.

Aishhhhh.. Perasaan rindu nak jumpa abe penyu membuak-buak ni. ;p Oh ye tak ye! Reen ada baca kalau jumpe penyu tak boleh sentuh ya..?

Aduh.. Sayangnya. Reen teringin nak peluk cium penyu. Frust. Tapi tak pe, dapat jumpa pun dah alhamdulillah.

17 comments:

  1. Happy Holiday sis! waaah bestnyaaaa..jgn lupe ole2! haha

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti.. waa syioknye tu bercuti... awat tak leh pegang penyu? haiwan terpelihara eh.. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihii Tak pasti kenapa. Tapi memang xdpt pegang, dalam sangat.. Masa penyu tu berenang pun tak dapat kejar. Semput hahahaa

      Delete
  3. Selamat berpenyu reen.

    Dan jgn lupa singgah blog yusrina, entry terbaru menanti anda, bersama kumpulan Vagrant.. Dgn lagu hits Kerana Taqdir..

    ReplyDelete
  4. wahhhh akhirnya ke pulau perhentian jua akhirnyaa... nnti amik gmbr lawa2 kak. pastu cepat2 share sini yaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambar tak lawa dik! Lepas tu tak semua tempat akak pergi. Nanti akak update.. Tapi akak bagi tau awal-awal, percutian akak membosankan. Huwaaaaaa :'(

      Delete
  5. alaaaaa.... om tengah mood nak travel tapi akak dah pergi. Sedih ni. Nanti jom travel sama-sama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaa Om! Dah balas dalam blog Om.. Budget dah terbang dalam laut. Kui kui kui.

      Delete
  6. Salam dear. Perkongsian menarik. Tengah berkira2 jugak nk ke sana tp anak2 kecik lg. Nak angkut dorang. Beg2 lg. Hehe.. insyaAllah dh besar skit nt bole la ke sane.

    Eh, salam perkenalan. Sudi2 la singgah blog kite juga. 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waa'laikumsalam.. Hi! In sya Allah.. Tiba masanya nanti akan dapat juga pergi kan? Hihi skrg juga Reen terjah blog dear.

      Delete