Free Blogger Template, Peach/Pink Color

Assalamua'laikum..

Hi..!

Siapa minat template simple? Reen baru siapkan satu template bertemakan kaler peach/pink. Ciri-ciri yang ada pada free blogger template, peach/pink color adalah.

Free Peach/Pink Blogger Template






1. Dalam bentuk grid.

2. Profile picture a.k.a gambar about me auto bulat.

3. Gambar popular post juga auto bulat.

4. Social icon.

Free Peach/Pink Blogger Template
Nak tengok demo? Klik Rose Demo. Berminat? Klik download. Click sini cara untuk install template. 

Untuk social, awak kena letak link facebook awak, ig atau lain-lain. Kalau nak Reen instalkan pun boleh. Info Reen link, pastu Reen tolong letak kat code. Awak just copy dan paste je letak kat gadget. 

Pastu siap..! Reen masih dalam pembelajaran.. Maaf andai kurang salah silap yang tak berkenan dalam template Rose. 

Bila dah install, please info Reen feedback awak. Ada papa masaalah ke.. Ada cadangan penambahan ke.. Reen nak perbaiki. :D

Ok. Cyg awak..! 

28 comments:

  1. Replies
    1. In sya Allah nanti nak buat tema untuk lelaki. Mueheheee

      Delete
  2. wahh... cantik la template peach & pink kak... terbaik la kak.. :D

    ReplyDelete
  3. dtg menjenguk.
    wah..!hasilkerja awak lg hebat.tahniah!!

    ReplyDelete
  4. Cantik3x, sesuai utk org muda2x.

    ReplyDelete
  5. Hihihi dalam proses buat yg baru dan xnmpak girly.. ;p

    ReplyDelete
  6. Macam mana eh buat template ni, Reen chan belajar mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Reen blajar dari tutorials kawan2 bloggers.. Ada juga blajar melalui pakcik Google 😉

      Delete
  7. cantiknya . ni blogskin ke camne ek? tak berapa reti bab ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kite geng. Reen smpai skrg xfhm mksd blog skin.. Hihihi Ni Reen guna simple template, lepas tu Reen edit..

      Delete
  8. cantik, CP nak edit blog sendiri pun malas, blog CP tu tak kemas mana jugak tu, btw, CP like the template...memandangkan its pink, hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaaa in sya Allah, akan dtg Reen buat design lain dengan kaler pink juga. :D

      Delete
  9. Sis paling malas nak edit template tapi buat juga
    ... Boleh lah utk blog sendiri ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Reen pun bila ada mood baru buat.. :p

      Delete
  10. peminat2 pink sila take note ;-)

    ReplyDelete
  11. Cantiknya template ni. saya memang nak cari style macam ni.. tapi da terpakai yang sekarang punya.. anyway nice girl, :)

    ReplyDelete
  12. Nice! Cantik! Ada siqah tukar jugak ni kang. Hahaha! Keep it up reen! Reen pandai buat template..

    ReplyDelete