Free Blogger Template, Blue Color

Assalamua'laikum..

Hi..!

Akhirnya! Siap juga template yang sangat sesuai untuk lelaki. :D Perempuan pun boleh guna tau..! Nak tengok demo? Click Sea Blue dan klik untuk download.

Sesiapa yang berkenan, jangan malu jangan segan. Download je ok? Ok cun.  :) Antara ciri-ciri free blogger template, blue color.

Free Blogger Template, Blue Color













1. Auto resize gambar kat post.
    P/s : Kalau gambar nampak kabur, kena edit gambar tu ke Original Size atau X Large. Kalau
    kurang faham, komen je kat bawah dan Reen akan terangkan caranya.

2. Gambar di profile picture a.k.a about me auto bulat.

3. Gambar popular post auto bulat.

4. Gambar related post, auto bulat.

Free Blogger Template, Blue Color

5. Move to top button

6. Social
    P/s : Ni kena letak link media social awak.

7. Menu
    P/s : Letak link label yang awak nak paparkan.

Kalau ada sebarang masalah dan pertanyaan, mohon komen kat bawah ya. :p

20 comments:

  1. cntik! simple utk lelaki tp i pompuan so kena yg complicated ..haha

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Hihi bila ada masa boleh edit mengedit 😘

      Delete
  3. Salam. Baik yg ni, dgn previously, dua2 template cantik. Sesuai sgt utk yg suka ringkas :)

    ReplyDelete
  4. Rajinnya kak Reen. Smart pulak tu. Good job and keep it up!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih dik..! In sya Allah 😘

      Delete