Free Vintage Frames By Open Vector Store

Assalamua'laikum..

Hi..!

Sekarang ni Reen excited sangat! Akhirnya Reen jumpa satu website yang boleh download free vintage frame.

The best part is, it's free...! Dan boleh edit sendiri kat Adobe Illustrator. Nama website yang Reen maksudkan adalah Vector Open Store.

Free Vintage Frames By Open Vector Store

Free Vintage Frames

Free Vintage Frames

Dalam website ni juga ada logo dan background, tapi.. Reen masih belum lihat sama ada ianya free atau tidak.

Reen tunjuk contoh yang Reen download dan Reen dah edit. Reen cuma letak nama je.

Free Vintage Frames
Ini adalah antara senarai vintage frame yang Reen download. 1 set.

Free Vintage Frames
Dan ini.. Adalah hasil yang Reen edit di Ai dengan menggunakan vintage frame no 3.
Sebenarnya... Reen nak jadikan warna ala-ala gold gitu siap berkilat macam kita pakai crown. Tapi.. Reen tak reti. Hihihi Masih dalam proses belajar lagi.

Ada banyak lagi frame dalam website ni. Awak leh cak-cak cuci mata tengok mana yang berkenan, pastu download. Yeaahhh!

Selamat mencuba!

40 comments:

  1. Assalam Reen....terima kasih singgah blog akak.Akak follow blog Reen juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waa'laikumsalam.. Terima kasih kak.. 😘

      Delete
  2. thanks for the share....jap nk p jengok sana....kowt kowt ada yang berkenan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi ada jumpa yang berkenan? 😍

      Delete
  3. menarik gak tu
    boleh la sop cuba juga nanti

    ReplyDelete
  4. thanks sharing the info....suka vintage..klasik & elegan..

    ReplyDelete
  5. wohooo thanks for this sis =D

    ReplyDelete
  6. cantik2 lah frame dia.. weekend ni boleh "buat kerja".. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi Rambang mata Reen tengok..! :D

      Delete
  7. Selamat hari raya...

    SS tak boleh tekan button follow.... Berkali cuba dari byk device... Ada problem ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak SS.. Button follow buat masa ni ada masalah sejak update baru.. Ade yang leh follow dan ada yg x..

      Akk kne follow kat dashboard akk.. Kt senarai blog yg akk follow ada button add.. Akk klik situ dan letak url blog yg akk nk follow dan taraaaaa! Siap hihihi

      Delete
  8. thanks for the info! lepas ni boleh cuba download sana pulak..hihihi

    ReplyDelete
  9. wahhh , thanks for the info ! :)

    ReplyDelete
  10. Nice info reen. bole la try ni pulak :)

    ReplyDelete
  11. Salam singgah petang.... semua cantik lah...

    Terima kasih sudi singgah dan follow blog MD..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi terima kasih follow semula. ♥

      Delete
  12. cantiknya reen, akak pun nak cubalah :)

    ReplyDelete
  13. thanks for the info . . cantik2 frame nieh . . kalo pandai edit menjadi aje kan. hihi.. nak suruh suami editkan . . dia je pandai guna photoshop + ilustrator . .

    add: dah follow balik=)

    ReplyDelete
  14. hehe. balas kunjungan reen kat sini

    ReplyDelete
  15. Terima kasih website yang berguna nie.. nak terjah jugak la

    ReplyDelete
  16. Wahh.. Teringin nak beljar Ai lagi. Awal tahun hari tu baru pertama kali belajar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi Kalau tinggalkan lama Ai ni, boleh lupa :D

      Delete
  17. Cantik vintage 😊 Siqah tak tahu nak edit.. Tengok je mampu. Hee

    ReplyDelete
  18. Kalau Siqah ada AI.. Sangat senang. Edit utk letak text, warnakan frame dan beso kecik kan ikut size kite nak. Siap... Hihihi

    ReplyDelete