Barang Makeup Kena Kencing Kucing.. Kesabaran..

Assalamua'laikum..

Hi..!

Masa balik raya.. Ada a few barang makeup yang Reen tak keluarkan dari dalam bag. Reen keluarkan mana yang Reen nak pakai je macam bedak, brush, blusher dan eyeliner.

Barang Makeup Kena Kencing Kucing.. Kesabaran..



Semalam masa nak pergi open house rumah kawan hubby, nak ambil lipstick. Barang makeup yang ada dalam bag lipstick, moisture, primer dan concealer.

Yang lain dapat diselamatkan sebab ada penutup dan rapat. Reen just basuh dan bilas. Lipstick je bye bye. Selamat masuk dalam tong sampah. Baru je beberapa kali pakai lipstick tu. Uhuhu

Tak tahu kucing mana yang kencing.  Kesabaran.. Bawah ni gambar Reen tangkap untuk buat review. Tapi tak buat-buat sampai sekarang. Hihihi

Apa yang Reen boleh komen, lipstick ni wangi. Dan best bila pakai.

32 comments:

  1. Wohoooo. Memang perlukan kesabaran yang tinggi ni. sabar je lahhhh.

    ReplyDelete
  2. ambil lipstick tu, kemudian Reen pergi tonyoh jer kat mulut kucing yang kencing tu.. habis cerita kan.. haah haah

    btw.. UG14 in da house la awak.. jom singgah yusrina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa tidak.. Kesian kat kucing tu nanti.

      Delete
  3. hehe..macam mana kucing ni boleh suko kat barang makeup kan..kesian aak..sabar jelah awak ye..tue lipstick brand mahal tu...irda pakai brand dherbs je yang..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni first time beli mahal.. Sebab konon nak berlawa n goda suami. Hahahaa alih2 kena kencing.. Hihihi selalu pakai silky girl je. 😜

      Kucing kt rumah ni ada yang kucing lua masuk. Yang masuk kucing jantan dan sangat suka pancut sana.. Pancut sini..

      Nak tanda kawasan.. Mmg kesabaran. Bag laptop pun kena pancut dek kucing jantan..

      Delete
  4. alamak ai mac jugak nak dia kencingnya huhu

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Warna ni adik Reen pilihkan.. Reen tak pandai bab2 pilih lipstic.. Uhuhu

      Delete
  6. alaa sayangnyaaa T_T mesti rasa nak geget je kucing tu kan. hehehe. takpe nanti pantun husband beli baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaa Reen cerita kat hubby sambil buat muka kesian.. Hubby pandang sekilas je. Malas nak layan keranah isteri dia Hihihi :p

      Yup..! Rasa nak gigit-gigit telinga, hidung dan ekor. :D

      Delete
  7. Alahai.. sabar je la ye.. xde rezeki nk pakai lama lipstik tu..
    Tak pe la.. nk dpt yg baru kot.. hihi..
    Salam kenal.. singgah & follow blog reen.. :)

    ReplyDelete
  8. Sayangnyer..kaler pon cantik..sabor jer la..dah takde rezeki..nanti beli lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi nasib baik sempat snap code. Kalau x.. menangis reen.

      Delete
  9. Tak der rezeki... huhuhu... Tak suka bau kencing kucen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baunya lagi kuat dari kencing manusia.. :s

      Delete
  10. hahha..kucing tu jeles agaknya..dia xleh makeup bagai..hikhik

    ReplyDelete
  11. kita pun pernah handbeg kita kena kencing kucingg T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada barang dalam handbag? Kalau ada.. Pening... Pening...

      Delete
  12. hu3 mesti kucing jantan selalu kecing kokse...

    ReplyDelete
  13. kalau kucing jantan suka kencing ni biasanya dah kena sunatkan dia... kalau kucing betina, maybe dia pun nak make up jugak tu... btw, sabor je lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kucing betina dalam umah ni.. In Sya Allah baik.. Hihii Kucing jantan je rasa cm nak piat piat telinga mereka! :p

      Delete
  14. Sabaq je la..MAC pulak tu..mahai oi.nk buat camna kan dah tak rezeki.hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhaa nasib Reen tak berapa baik. Dapat pakai sekejap je.. Sabar je lah. hihi

      Delete
  15. alahai!!! frust nyer.
    sabo jer la wahai kucing oii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi rasa nak gigit. Sebab tu sekarang bila Reen nampak je kucing jantan luar yang nak masuk, Reen akan make sure tutup pintu bilik.

      Delete