Jualan Gudang..! Novel Murah RM2 & RM3..!

Assalamua'laikum.. 

Hi awak..!

Pagi tadi Reen baca facebook.. Ternampak ada satu status info tentang jualan gudang di Batu Caves. Lepas baca, apa lagi. Bersiap terus. Then Reen terus merempit dari Ampang ke Batu Caves.

Jualan Gudang..! Novel Murah RM2 & RM3..!

Cara nak pergi senang je. Pastikan Giant Batu Caves belah kiri. Jalan terus.. Nampak Petronas. Terus lagi nampak Shell. Traffic light Shell tu, masuk kiri. Then terus je sampai nampak pejabat Pos Laju belah kiri pastu masuk. 

Lepas dah masuk kiri, terus je sampai la nampak jalan auto ke kanan. Ikut je. Then akan nampak la khemah jualan buku.

Nak lagi senang. Awak guna google maps atau waze atau seangkatan dengannya. Search nama Book Cafe (refer gambar bawah) atau nama PTS Media Group (refer gambar bawah).

Jualan Gudang..! Novel Murah RM2 & RM3..!

Jualan Gudang..! Novel Murah RM2 & RM3..!

Jualan Gudang..! Novel Murah RM2 & RM3..!

Jualan Gudang..! Novel Murah RM2 & RM3..!

Jualan Gudang..! Novel Murah RM2 & RM3..!

Jualan Gudang..! Novel Murah RM2 & RM3..!

Jualan Gudang..! Novel Murah RM2 & RM3..!

Jualan Gudang..! Novel Murah RM2 & RM3..!

Jualan Gudang..! Novel Murah RM2 & RM3..!

Jualan Gudang..! Novel Murah RM2 & RM3..!

Jualan Gudang..! Novel Murah RM2 & RM3..!

Jualan Gudang..! Novel Murah RM2 & RM3..!

Jualan Gudang..! Novel Murah RM2 & RM3..!

Jualan Gudang..! Novel Murah RM2 & RM3..!

Jualan Gudang..! Novel Murah RM2 & RM3..!

Jualan Gudang..! Novel Murah RM2 & RM3..!

Tengok gambar memang nampak banyak betul novel. Tetapi, sebenarnya hanya ada dalam 10-15 buah novel. Yang nampak banyak hanya stock.

Masa otw Reen dah terbayang nak borang banyak. Sekali tengok.. Ok. Reen beli 6 buah buku novel.

Jualan Gudang..! Novel Murah RM2 & RM3..!

Juala gudang ni hanya untuk novel yang dikeluarkan oleh PTS. Novel Alaf 21 atau lain-lain memang tak ada.

Jualan gudang sehingga 30 Jun 2016. Buka jam 10 pagi - 5 petang pada hari Isnin - Ahad.

Sekian..

22 comments:

  1. bila ni? Kenapa tak tahu? T_T boleh balas kat sini?
    http://madihahdaisy.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Adoooiii... sampai 30hb ni je ker?? mcm tak sompek jo den nak poi... hajat nak borong bebanyak utk tax exemption.. :)

    ReplyDelete
  3. bestnya lah. wish i was near. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Geram sgt sampai Reen ambk je semua novel yang Reen xbaca lg. ;p

      Delete
  4. Bestnyaaa T.T hanya mampu tengok je sebab jauh kat Sarawak *sob..sob..sob

    ReplyDelete
  5. hai reen.. salam kenal dari saya yusrina

    ReplyDelete
  6. masuk blog yusrina nanti.. jangan lupa isi ruangan komen yer reen

    ReplyDelete
  7. entri terkini... citer p.ramlee.. best gitu.. heheheh

    ReplyDelete
  8. and lastly.. selamat berpuasa awak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi dear.. Salam kenal juga. Terima kasih follow n komen. Hehee selamat berpuasa.. :)

      Delete
  9. Untung ler dekat. Nak kirim boleh tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf dear. Dekat mmg Reen dah tlg.. Nk g Batu Caves dalam 30minit dari rumah Reen.. >,<

      Delete
  10. OMG bestnya 1 buu rm2.... susah nak dapat

    ReplyDelete
  11. alahai baru baca entry ni..dahlah dekat je kat rumah...:(...tak tahu pun..kalau tahu mesti borong jugak tau..huhu

    ReplyDelete
  12. Kalau cikna duk dekat2 situ, mmg meroyanla kat sana murah giler kot... klu g rembatla sikit utk cikna ye...;-)

    ReplyDelete