Pacific Regency Hotel Suites

Assalamua'laikum..

Hi awak..!

Minggu ni Reen dan hubby menginap 2 hari 1 malam di hotel Pacific Regency Hotel Suites di Kuala Lumpur.

Seronok tidur sini, lena sangat. Dengan bantal dan tilam yang empuk. Reen pilih Superior Room dan bilik ni seriously besar dengan keluasan 540 sq.


Jom tengok beberapa gambar yang sempat Reen snap.

Pacific Regency Hotel Suites

Pacific Regency Hotel Suites

Pacific Regency Hotel Suites

Pacific Regency Hotel Suites

Pacific Regency Hotel Suites

Pacific Regency Hotel Suites

Pacific Regency Hotel Suites

Pacific Regency Hotel Suites

Pacific Regency Hotel Suites

Pacific Regency Hotel Suites

Pacific Regency Hotel Suites

Pacific Regency Hotel Suites

Pacific Regency Hotel Suites

Pacific Regency Hotel Suites

Pacific Regency Hotel Suites

Pacific Regency Hotel Suites

Pacific Regency Hotel Suites

Pacific Regency Hotel Suites

Pacific Regency Hotel Suites
Our dinner untuk berbuka. Jemput tengok.. :p

Pacific Regency Hotel Suites
Pool yang berada di bumbung hotel.

View waktu malam. Sumber dari google.

Pacific Regency Hotel Suites

View bar waktu malam. Sumber dari google.

Check in di Pacific Regency bagi free voucher complimentary drink kat bar ni atau kat restoren tingkat 23. 

Cuma.. Reen dan hubby malas keluar malam tadi pergi pool or restoran. Jadi, kami tak guna voucher yang diberi. 

11 comments:

  1. Wahhh untunglah dapat tido hotel2 cantik macam ni... :D

    ReplyDelete
  2. spacious romm & sedap nye berbuka

    ReplyDelete
  3. Yup it is.. Sedap sampai buncit perut. Hehe

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhhh cantiknya hotel ni kak. Blogwalking dan follow blog akak juga. hihi.. :D

      Delete
  5. rugi la tak pergi ... heheh sygnya boucer tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. In sya Allah kami akan redeem hari mggu nanti. :p

      Delete