Contact Lense Murah

Assalamua'laikum..

Hi awak..!

Selamat pagi..!

Ini kali pertama sebenarnya Reen beli contact lense sendiri. Sebelum ni pernah pakai sekali je contact lense iaitu masa majlis bersanding belah suami.

Contact Lense Murah



Kali ni, saja nak buang tebiat. Hahaaa Reen beli hanya untuk melaram di rumah. Fefeling mat saleh. Hihihi

Reen beli contact lense ni dengan harga RM18 je. Yang bestnya, ada power atau tidak, harga tetap sama.

Contact Lense Murah

Contact Lense Murah

Contact Lense Murah

Hasilnya.. Original dan dengan contact lense. Nampak beno perbezaan kaler mata. Awak berminat? Atau nak jenguk-jenguk dulu? Awak boleh click sini untuk ke facebook Aina.

8 comments:

  1. Wahhh ~ siap ada macam gerigi di tepi contact lens. Cantik! Cuma siqah tak pernah pakai lens berwarna. Memang yang clear jela tahu pakai. Itupun masa keluar je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang clear, nampak natural color ya?

      Delete
    2. Haah. Nampak natural color mata kita je.

      Delete
  2. satu ketika dulu saye pernah jugak tulih pasal contact lens ni http://jejakaterhangat.blogspot.my/2012/10/bila-jejaka-terhangat-cerita-pasal.html

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Warnanya nampak muka kita lg menyerlah gitu. :)

      Delete
  4. Lawanya.. Tapi x pandai nak pakai contact lens..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Reen pun baru blajar pakai.. Hihihi

      Delete