Best Travel Blog Untuk Dibaca..!

Assalamua'laikum dan Salam Ramadan..

Hi awak..!

Pejam celik.. Sekejap je dan pertengahan bulan Ramadan. Alhamdulillah.. Minggu lepas Reen terjumpa satu travel blog yang sangat menarik untuk dibaca. 

Best Travel Blog Untuk Dibaca..!


Lepas baca blog ni baru Reen tau kalau kat negara ni, lokasi mana best untuk jalan-jalan. Pastu kalau negara tu, makanan mana best. Pastu environment kat sana macam mana.

Memang seronok. In sya Allah, one day Reen nak bercuti di salah satu negara Eropah. Reen nak sangat-sangat merasa musim salji dan luruh. Teringin nak rasa kesejukkan di negara 4 musim. In sya Allah one day rezeki lebih, akan Reen jejakkan diri Reen di negara 4 musim..! Aaminn.. ;)

Klik untuk ke blog Kak Nur.

Best Travel Blog Untuk Dibaca..!

Best Travel Blog Untuk Dibaca..!

Best Travel Blog Untuk Dibaca..!

18 comments:

  1. bagus tu reen.. pas ni boleh laa rancang honeymoon untuk kali yang ke 2 gitu.. best kan kalau dapat ke eropah sana.. ada summer, winter, autumn, spring.. tak gitu reen.. hihh hihh

    selamat berbulan madu awak.. hu hu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe In sya Allah.. Aamiinn.. :p Terima kasih dear!

      Delete
  2. Nnti ain terjah. sebelum tu terjah sini dlu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaaa Sila-sila. Jap g terjah blog ain pula :p

      Delete
  3. Bosan2 ni bace travelogue syiok kot, thx for recommending

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheee memang syok.. Sama-sama dear.. :)

      Delete
  4. assalamualaikum Reen. Saya kak Nur yang Reen maksudkan. Terima kasih ya Reen sudi berkungjung ke blog saya. salam perkenalan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waa'laikumsalam.. Salam perkenalan juga. Heheee Reen enjoy baca blog Kak Nur..Memang best..!

      Delete
  5. Akak suka baca travelogue, manalah tau kan kot ada rezeki satu hari nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee aa kak. In sya Allah ada.. Dpt g. ;)

      Delete
  6. Wahh sangat membantu. Thank you awak :D Boleh rancang tempat untuk backpakers dengan kawan-kawan. Heee Salam ukhwah <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ukhwah juga.. ;)

      Alhamdulillah.. Salam blog sis Nur ada juga bagi tau pengalaman dan cam mna nak tau ade orang niat xbaik kat luar negara.. Mcm nk mencuri.. Reen baca terus cancel melancong sorg. Hhahaa

      Delete
  7. thanks for recommended. saye pun mmg suka pi travel ngn bff. mmg best, dpt tgk something news, budaya dorang, belajar something n rasa keindahan dunia org. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dan melihat ciptaan Allah yang pelbagai.. Serius mmg best. Hehehee

      Delete
  8. wahhh... leh jadi panduan bila nak jalan2x ke luar negara ini..hihi.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi Banyak kita leh timba ilmu dari web Kak Nur ni. :)

      Delete
  9. Nadia pun sukaaaa negara 4 musim tapi nadia lebih suka musim spring dan autumn hihihi ... Winter nak merasa jugak , tapi sejuk sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi suka autumn.. Kalau winter, nak rasa waktu salji turun. Merasa sekejap pun jadi 😍

      Delete